Follow Follow

Kvinder

Velkommen til CSR’s kvindehold.

For English, click here

Efteråret 2015 satte Joao sejl for et kvindehold på Christianshavn. I foråret 2016 havde vi debut i kampen om at blive danske mestrer.
Vi er et ungt hold med nationaliteter fra hele verden. Joao er Portugisisk, Chris Engelsk, og spiller fra både Spanien, Frankrig og Syd Afrika, så vel som Danmark, giver et dejligt dynamisk udfald. Alsidighed og hjertevarme er hvad du bliver mødt med i CSR. Vi går efter et smukt rugby spil, men intet kommer før holdånden og stemningen. At ligestille og give mulighed er for os en dyd, og vi går derfor ind i 2018 med 2 hold meldt til DM. Ikke med henblik på at have et 1. og et 2. hold, men for at give alle spilletid og mulighed for at udvikle sig, i stedet for at være nødsaget til, at have spillere stående på sidelinjen.

csrholmen_september_2016

Skærmbillede 2018-01-05 kl. 18.38.53

Vi træner hver tirsdag og torsdag 18-20. Vinteren bliver dog brugt indendøre i Hal C på  Arsenalvej 6, 1436 København K. Når fuglene endelig begynder at synge og foråret banker på døren, hopper vi gen udenfor på vores baner, på den anden side af vejen, Arsenalvej 2. På samme adresse finder du også vores højtelskede klubhus. Her bliver der månedligt afholdt fester, fødselsdage, sociale arrangementer og hvad end vi ellers finder på af sjov. Derudover mødes vi efter træning også ofte her til mad og et godt grin, forfriskning efter kampe eller bare for at hygge os.

Lyder dette interresant?

SÅ KOM OG VÆR MED! Vi er fuldstændig ligeglade med din erfaring indenfor sporten og form.

Første træning i 2018 er d 23 januar kl 18 i HAL C, Holmen, kom glad.

Da vi er et seniorhold skal du være 16 for at spille kampe med os. Du er naturligvis mere end velkommen til at træne med alligevel, men vi vil stærkt anbefale dig at starte på vores ungdomshold i stedet. Du kan finde mere information lige her.

For mere information: http://www.csr-nanok.dk/en/women/

Du skal være så hjertelig velkommen til bare at møde op, som ovenstående forklarer, men hvis du har spørgsmål eller bare godt kunne tænke dig en velkendt ansigt at gå til, første gang du kommer, kan du kontakte en af følgende:

Recruitment / players contact:

Caroline Giessing

Phone: 28 56 98 55

Mail: causeg@hotmail.com

Træner:

João Ejarque

Phone: 61 66 59 20

Mail: ejarquejm@gmail.com

Chris Roy

Phone: +44 7519 894 553

Mail: chris.roy@hotmail.co.uk

Captains

Nikoline Baumann

Phone: 22156878

Mail: nikoline.baumann@gmail.com

Arrate Larrea

Phone: +34 667070354

Mail: arratesainz@gmail.com

Vi er ALTID på udkig efter nye spiller, og vi glæder og meget til at se dig:-)