Follow Follow

Kvinder

Velkommen til CSRs kvindehold.

I 2015 blev der sat sejl for et nyt kvindehold i CSR/Nanok. I foråret 2016 debuterede vi som et hold til kvindernes DM.
Vi er et ungt og nyt hold med mange forskellige nationaliteter. Vi har ambitioner om at spille flot rugby og samtidig have et fantastisk sammenhold både på og udenfor banen.

Her i 2017 går vi ind i vores anden sæson, hvor vi håber på et godt år, med flere nye ansigter og gode rugby dage.

csrholmen_september_2016

Vi træner hver tirsdag og torsdag fra kl. 18-20. I vinterperioden træner vi indendørs i Hal C på Arsenalvej 6, 1436 København K. Når foråret kommer rykker vi udenfor på vores baner ved Arsenalvej 2, 1436 København K. På denne adresse finder i også vores klubhus, hvor vi til tider spiser aftensmad efter træning. I løbet af året vil der traditionen tro holdt en masse festlige events i klubhuset.

 

Har du lyst til at være en del af vores hold og klub? 

 

Så kom og vær med, ligegyldigt om du har spillet rugby før eller ej.
Da vi er et seniorhold kræves det at du er mindst 16 år gammel for at spille kampe med os. Er du 15 år og har lyst til at være med, så er du meget velkommen til at træne med os. Er du under 15 bør du kontakte vores ungdomshold.
Vi har intet loft for hvor gammel du må være, så kom frisk og prøv det af. Vi tager imod alle slags med åbne arme og et stort smil.

 

 

Hvert år, som en del af vores pree-season, i first weekend i februar, stiller vi op til FAST 5 TOUCH TURNERINGEN i Dragør. Det er en venskabs turnering som foregår indendørs. Turneringen er udelukkende touch-rugby, hvilket bedyter at der ikke er noget kontakt. En perfekt mulighed for at afprøve sporten for nye spillere. På linket findes regler om eventet. fast5-touch-laws.

Kontaktperson for nye spillere:

Caroline Giessing, tel: 28 56 98 55, email: causeg@hotmail.com

Kaptajn

Nikoline Baumann og Selina Moore.

Træner:

João Ejarque, tel: 61 66 59 20, email: ejarquejm@gmail.com